Для будівництва житла сім'ям загиблих киян-учасників АТО виділять 18 млн грн, - Київрада

Для будівництва житла сім'ям загиблих киян-учасників АТО виділять 18 млн грн, - Київрада Фото: Київрада

Також столична влада надасть 2 млн грн на оздоровлення членів сімей киян-учасників АТО та їхніх дітей

Постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку на своєму засіданні у вівторок підтримала внесення змін до програми соціального-економічного розвитку Києва на 2015 рік, повідомили у прес-службі Київради.

Згідно зі змінами, на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь у АТО, а також для забезпечення житлом членів сімей загиблих інвалідів I-II групи із числа військовослужбовців, які також брали участь у зазначеній операції і потребують поліпшення житлових умов, з міського бюджету виділять 18,010 млн грн.

Також Київрада виділить кошти у сумі 2 млн грн на забезпечення оздоровлення членів сімей киян-учасників АТО та їхніх дітей у віці до 7 років.

"Київрада пішла назустріч Громадськый організації "Київська міська спілка ветеранів АТО". У своєму листі до комісії вони просили виділити 2 млн грн на оздоровлення дітей учасників АТО від 2 до 7 років. Ці кошти дозволять оздоровити дошкільнят у дитячих літніх оздоровчих таборах під Києвом", - зазначив голова бюджетної комісії, співголова фракції "Удар-Солідарність" Андрій Странніков.

Нагадаємо, наприкінці травня Київрада виділила 92 земельних ділянки сім'ям загиблих бійців АТО.