"Новий вік" найближчі три роки планує займатися житловий нерухомістю в Києві та Київській обл

Девелоперська компанія "Новий вік" найближчі три роки планує займатися житловий нерухомістю у Києві та Київській області. Про це сьогодні під час презентації компанії заявив голова наглядової ради компанії Лев Парцхаладзе.

"Ми дуже активно і агресивно налаштовані на завоювання лідерських позицій на ринку нерухомості столиці", - заявив Парцхаладзе.

Акцент у перші три роки буде на розвитку проектів житлової нерухомості. Причому це буде в першу чергу ходовий "економ-сегмент" і окремі проекти "преміум-класу", - наголошується в повідомленні.

Компанія "Новий Вік" заснована в 2013 р. Холдинг об'єднує однойменну девелоперську компанію, а також кілька компаній в будівельному, інжиніринговому, ресторанно-розважальному і інших сегментах бізнесу.

Фахівці компанії протягом десяти років реалізують проекти будівництва нерухомості в Україні. Фактично, весь топ-менеджмент працював у девелоперській компанії "ХХІ століття". Основу команди компанії складають співробітники, які працювали в компанії "XXI century", з якими пов'язані процеси виходу на IPO і залучення євробондів.

Загальна кількість працівників зайнятих в девелоперської компанії "Новий вік" понад 45 осіб.