"Київміськбуд" підтвердив законність будівництва на вулиці Святошинській

Компанія "Київміськбуд" надала документи, що підтверджують законність будівництва на вулиці Святошинській, 2. Відповідні матеріали розміщені на офіційному сайті компанії.

У холдингу відзначили, що проведення будівельно-монтажних робіт на земельній ділянці за адресою вул. Святошинська, 2 є абсолютно законним, що підтверджено дозвільними документами та експертними висновками.

"У 2014 році було рішення Київської міської ради про передачу земельної ділянки ПАТ "ХК "Київміськбуд" для будівництва та експлуатації житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями по вул. Святошинській у Святошинському районі міста Києва. Після цього рішення був укладений договір оренди земельної ділянки між Київрадою та Холдингом. Укладений він 20 березня 2015 терміном на три роки. Далі ми розробили проект на це будівництво. Планується будувати 25-поверховий житловий будинок з підземним паркінгом та вбудовано-прибудованими приміщеннями. Нами отримано дозвіл на будівництво від Державної архітектурно-будівельної інспекції України", - каже головний інженер - директор Департаменту капітального будівництва ПАТ "ХК "Київміськбуд" Олег Регіда.

У той же час активісти, які протестують на будмайданчику, апелюють до рішення Київради, виданим у 1992 році, підтвердити правомірність і актуальність якого не можливо. Всі дозвільні документи, на підставі яких "Київміськбуд" проводить роботи, на сьогоднішній день є правомірними і відповідають чинному законодавству, заявили в компанії.

"У нас на сьогоднішній день є всі діючі документи. Після того, як ми розробили проект, ми отримали експертний звіт щодо проектної документації. Під ним підписується 10 експертів. Цей звіт видає Українська будівельна експертиза. Тобто, експерти перевірили проектну документацію, вона дійсно відповідає всім вимогам. А експерти відповідають за такі висновки своїми сертифікатами. Все інше - слова. Це не моя думка або моя позиція, є документи, і ними я підтверджую дозвіл на будівництво, документи, дійсні, які ніхто не скасував", - підкреслив Олег Регіда.

"Київміськбуд" підтвердив законність будівництва на вулиці Святошинській"Київміськбуд" підтвердив законність будівництва на вулиці Святошинській"Київміськбуд" підтвердив законність будівництва на вулиці Святошинській"Київміськбуд" підтвердив законність будівництва на вулиці Святошинській"Київміськбуд" підтвердив законність будівництва на вулиці Святошинській