Київрада вирішила створити сквер на місці будмайданчика "Тельбін ІВА" на Березняках

Київська міська рада прийняла рішення про створення скверу на місці будівельного майданчика ТОВ "Тельбін ІВА" у житловому масиві Березняки.

Київська міська рада прийняла рішення про створення скверу на місці будівельного майданчика ТОВ "Тельбін ІВА" у житловому масиві Березняки. За відповідне рішення проголосувало 69 депутатів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Розірвати договір оренди на земельну ділянку з ТОВ "Тельбін ІВА" з метою використання ділянки для суспільних потреб, а саме: створення міського парку відпочинку на вулиці Серафимовича у Дніпровському районі Києва", - йдеться в повідомленні.

При цьому рішення Київради передбачає узгодити з "Тельбін ІВА" земельну ділянку, який може бути запропонований замість вилученого.

Ряд депутатів меншості вимагав скасувати пункт рішення про можливість надання інвестору земельної ділянки замість вилученого, однак ця правка не пройшла голосування.

Відзначимо, що одним з екс-співзасновників "Тельбін ІВА" є голова бюджетної комісії Київради, співголова фракції "Удар-Содідарність" Андрій Странніков.