Кушнір: "Київміськбуд" збільшить обсяг введеної в експлуатацію нерухомості до 400 тис. кв. м

Голова правління - президент ПАТ "ХК "Київміськбуд" Ігор Кушнір повідомив про наміри Холдингової компанії збільшити обсяги будівництва, незважаючи на економічну кризу в країні.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"Компанія працює на ринку 60 років. У нашому активі тисячі інвесторів і репутація надійного забудовника. Саме завдяки професійній роботі команди і вірній стратегії ми успішно завершили 2015 рік і збільшимо обсяги будівництва в 2016 році, незважаючи на економічну кризу в країні. Якщо говорити мовою цифр, а вони завжди більш показові, то кількість побудованих квадратних метрів нерухомості в нас зростає в арифметичній прогресії. У перший рік моєї роботи компанія здала в експлуатацію майже 257 тис. кв. м. На наступний рік це вже було понад 300 тис., а в 2014 - понад 333 "квадрати", - заявив він.

За словами Кушніра, минулий рік, навіть незважаючи на те, що він був "не зовсім сприятливим в економічному плані", закінчили з результатом у майже 310 тис. кв. метрів, плюс найближчим часом компанія вводить ще близько 50 тис., які перенесені.

"Тобто це близько 360 тис. квадратних метрів, частина з яких буде введена з незначною затримкою тільки через паперові формальності", - уточнив він.

Кушнір розповів, що вже в цьому році планується ще збільшити обсяг до 360-400 тис. кв. м.

"Якщо брати загальний будівельний заділ компанії, то зараз на різних стадіях готовності в роботі "Київміськбуду" близько 1,5 млн квадратних метрів нерухомості. Компанія залишається найбільш надійним забудовником ринку нерухомості. Нам довіряють. Інвестори знають, що свої зобов'язання ми виконуємо на 100%. Так буде і надалі", - резюмував він.