Оргкомітет премії iBuild Ukraine продовжив голосування ще на тиждень

Оргкомітет головної премії будівельного ринку iBuild Ukraine прийняв рішення продовжити онлайн-голосування за номінантів до 16:00 22 листопада. Таким чином, все ще можна безпосередньо вплинути на місце номінантів у "турнірній таблиці", віддавши свій голос у соцмережах, або на офіційній сторінці конкурсу на порталі 3Doma.ua.

Оргкомітет головної премії будівельного ринку iBuild Ukraine прийняв рішення продовжити онлайн-голосування за номінантів до 16:00 22 листопада. Таким чином, все ще можна безпосередньо вплинути на місце номінантів у "турнірній таблиці", віддавши свій голос у соцмережах, або на офіційній сторінці конкурсу на порталі 3Doma.ua.

Як повідомили в оргкомітеті, безпосередньою підставою для продовження голосування стало те, що впродовж останнього тижня в п'яти номінаціях істотно додалося учасників. Крім того, було виявлене суттєве штучне "накручування" голосів за окремих учасників, що викликало необхідність провести коригування показників.

Зокрема, 18 нових учасників додалося в номінації "Архітектурна майстерня року", 12 - "Відкриття року", 11 - "Краща регіональна компанія" та 10 - у номінації "Кращий приміський РК".

"На жаль, дуже багато учасників ринку з регіонів дуже довго приймали рішення про свою участь у конкурсі iBuild Ukraine. Однак було б несправедливо позбавити їх можливості заявити про себе на всеукраїнському рівні. До того ж, усі інші етапи конкурсу - голосування експертної ради премії, урочисте оголошення переможців - пройдуть без будь-яких змін у датах", - прокоментували рішення оргкомітету в Конфедерації будівельників України.

Станом на вечір п'ятниці, 15 листопада, визначилися такі лідери цього тижня в номінаціях:

"Генпідрядник року" - лідирує АТ "ХК "Київміськбуд";

"Фінансовий партнер будівельного ринку" - Банк "Аркада";

"Кращий виробник будматеріалів" - компанія Baumit;

Серед претендентів на звання кращого девелопера року лідирує на сьогодні "Київміськбуд";

"Краще котеджне містечко" - лідером залишається котеджне містечко "Нова Богданівка";

"Краща регіональна компанія" - ПрАТ "Луцький ДБК";

"Надійний забудовник" і "Кращий учасник програми доступного житла" - впевнене лідерство "Київміськбуду";

"Кращий житловий комплекс року" - Міністерський;

Беззмінний лідер у номінації "Кращий торговий центр" - херсонський ТЦ "Фабрика";

"Архітектурна майстерня року" - Архіматика;

"Топ-менеджер будівельного ринку" - Ігор Кушнір;

У номінації "Журналіст будівельного ринку" лідирує, як і раніше Світлана Шах з Prof Build;

Відкриттям року на сьогодні, за думку голосуючих, залишається Дитячий садок "Фортеця";

А от у номінації "Кращий приміський ЖК року" зміна лідера - в п'ятницю ввечері попереду - Петровський квартал.

Більше інформації про номінантів та їх поточні результати в iBuild Ukraine можна дізнатися на сторіночці премії на порталі 3doma.ua. І не тільки дізнатися, але і проголосувавши, істотно вплинути на місце учасників.

Нагадуємо, що кожен відвідувач порталу може голосувати за необмежену кількість номінантів, але не більше одного голосу в кожній з номінацій, за кожного з них. У разі, якщо претендент бере участь у кількох номінаціях, користувач порталу може голосувати за нього тільки один раз в кожній з номінацій.

Переможці будуть визначені за результатами онлайн-голосування та голосування експертної ради в однаковому процентному співвідношенні. Оголошення та нагородження переможців відбудеться 5 грудня 2013 р.