Суд відібрав у ФПУ навчально-спортивну базу "Спартак" у Києві

Господарський суд Києва повернув у державну власність навчально-спортивну базу "Спартак", яка була передана у 2008 р. Федерації профспілок України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Києва.

"З'ясувалося, що Фонд державного майна України не приймав ніякого рішення про передачу зазначеного майна з державної власності у володіння Федерації профспілок України", - йдеться в повідомленні.

Прокуратура звернулася до господарського суду з позовом про скасування рішення Подільського райсуду Києва. Позов був задоволений.

Навчально-спортивна база "Спартак" була побудована у 1934 році. На її території функціонують школи легкої атлетики, акробатики, вільної боротьби, боксу, плавання, регбі тощо. Крім того, на базі "Спартака" тренується близько 3,5 тис. дітей зі шкіл Олімпійського резерву, серед яких чемпіони та призери чемпіонатів Києва, України, Європи, світу і Юнацьких Олімпійських ігор.

Нагадаємо, раніше господарський суд зобов'язав ТОВ "Ремстройреставрацию" повернути київській громаді орендований земельну ділянку площею 1 га.