ТЦ «Покровський посад» виставлено на продаж

ТЦ «Покровський посад» виставлено на продаж

За оцінкою експерта ціна операції може коливатися в межах $ 1,2-1,5 тис

Компанія «НЕСТ» продає торговий центр, розташований в ЖК «Покровський посад». Про це розповів комерційний директор компанії Костянтин Браво. «Операція ще не завершена», - сказав він. Браво не назвав покупців, зазначивши, що це - два українських бізнесмена.

Торговий центр «Покровський посад» розташований в житловому комплексі на перших двох поверхах. Орендна площа становить 8-9 тис. Кв. м. «Він вже майже побудований. Концепція прийнята, ТЦ знаходиться в активному наборі », - сказав керівник департаменту стратегічного консалтингу компанії UTG (розробила концепцію проекту) Віктор Оборський. За його словами, якірним орендарем повинен стати продовольчий супермаркет. У ТЦ також розмістяться ресторани, торгові точки з групою для дому та товарів імпульсного повсякденного попиту. Торговий центр покликаний підтримати діяльність всього житлового комплексу, в яких входить три черги.

За оцінкою заступника директора з розвитку компанії «Стокман» Сергія Овчиннікова, ціна угоди може коливатися в межах $ 1,2-1,5 тис. (27-35 тис. Грн) за 1 кв. м.